Twitch streamer porušil Guinnessov rekord za najdaljši prenos v živo v zgodovini

Najdaljši neprekinjen prenos v živo je držal kanal Hulu, ki je 19. maja uganil prenos, dolg kar 161 ur, 11 minut in 32 sekund. Zavidljiv dosežek, ki ga je nekaj dni nazaj prekinil Twitch streamer LosPollos.

Ta je začel svojo Twitch pot leta 2015 in je postal znan zaradi preigravanja franšize NBA 2K, kasneje pa je temu dodal še nekaj prenosov iz resničnega sveta. 29. marca se je spomnil novega izziva. Svojim sledilcem je sporočil, da bo za vsakega novega naročnika svojemu prenosu v živo dodal 2 minuti.

Zadeva se je hitro začela širiti med skupnostjo in LosPollosu je bilo kmalu jasno, da ima pred sabo nekaj napornih dni. 3. aprila je presegel 100 neprekinjenih ur in nenadoma se je zdel rekord že zelo blizu. Rušenje rekorda najprej ni bilo v planu, a ko se je začel približevati številki 160 ur, so se začela postavljati vprašanja: “Kaj pa če mi res uspe?” Na številke se je odzvala tudi Twitch skupnost in novi sledilci so se začeli množično pridruževati njegovemu kanalu.

2. dni kasneje, 5. aprila, je bil rekord končno presežen, a LosPollos se še ni vdal. S svojimi sledilci se je namreč dogovoril, da če doseže 10.000 novih sledilcev, bo prenos v živo podaljšal še za 40 ur, dokler ne doseže številke 200 ur. Na koncu mu ni uspelo in predal se je pri dobrih 195 urah, kar je še vedno novi rekord.

Streamer se je zahvalil svoji družini, saj mu brez njih podvig nikakor ne bi uspel. Njegova brat in oče sta se pripeljala od daleč stran, da bi lahko z njim proslavila rekordni dosežek, stopila pa sta tudi pred kamere, ko je LosPollos malce odpočil svoje oči.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime