Final Fantasy 7 Remake praktično potrjen za PC

Včeraj je po vseh teh letih čakanja končno izšla igra Final Fantasy 7 Remake, na katero oboževalci pridno čakajo od leta 2015, ko je bil projekt prvič najavljen. Gre za predelavo enega najbolj ljubljenih Final Fantasy poglavij, zato tudi ni čudno, da so bila pričakovanja presneto visoka.

Žal pa se je založnik Square Enix odločil igro izdati ekskluzivno samo na konzoli PlayStation 4, kar je zagotovo razžalostilo vse računalniške navdušence. Na Steamu smo zadnje čase dobili cel kup predelanih FF iger, zato je velika škoda, da na dan izida ne moremo preigravati tudi te težko pričakovane predelave.

Čeprav založnik uradno ni napovedal predelave za PC, se je v zadnjem napovedniku pojavil ogromen namig, ki praktično napove Final Fantasy 7 Remake tudi za PC. Če si pozorno ogledate začetek videa, boste spodaj opazili majhno besedilo, ki razloži, da je bil igralni del posnet na PC različici igre. To pomeni, da je igra že do določene mere predelana za PC, saj dvomimo, da bi šel kdo opravljat toliko dela, samo za prikaz kvalitetnega napovednika.

Vprašanje samo ostaja, kdaj nas bo pričakala uradna najava. Kot vemo, bo Final Fantasy 7 Remake izšel v treh delih in trenutno smo dobili samo prvega, tako da je možno, da bo Square Enix na PlayStation 4 najprej poslal vso vsebino in jo nato v skupnem paketu nato poslal na Steam. V tem primeru boste računalničarji svojo ikono lahko zagnali šele nekje naslednje leto.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime