Umirjena igra Journey prihaja junija na Steam

Vsake toliko paše igrati kakšen naslov, kjer se ne streljamo, ne nagrajujemo karakterja in ne koljemo velikih demonov z ostro nabrito sekiro. Včasih bi se človek samo preprosto sprehajal po umirjenem svetu, poslušal minimalistično glasbeno spremljavo in se čudil čudovito izrisani okolici.

Če se vam je kdaj zahotelo igrati kaj podobnega, potem ste zagotovo že slišali za igro Journey. Ta je izšla leta 2015 za konzolo za PlayStation 4 in čeprav nikoli ni prodala ravno bajnih številk, je pridobila cel kup zavzetih oboževalcev.

Lani je igra izšla tudi na PC-ju v trgovini Epic Games, prav tako so svojo verzijo dobili lastniki Apple pametnih naprav. Ekskluzivnost Epic Games trgovine je sedaj potekla, tako da bo Journey prispel tudi na Steam.

To je na Twitterju sporočil tudi razvijalec Annapurna Interactive, ki je zraven izdal še datum. Na najbolj priljubljeni PC digitalni trgovini bomo lahko igro zagnali 11. junija. Steam stran je že živa in si jo lahko dodate med seznam želja, cena pa zaenkrat še ni znana, a verjetno se ne bo razlikovala od Epic Games cene, ki velja 14,99 €.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime