Fortnite – druga sezona je bila podaljšana do junija

Razvijalec Epic Games se je odločil, da bo trenutna druga sezona drugega poglavja malce daljša, kot je bila sprva načrtovano.

Originalno naj bi se tekoča sezona zaključila konec aprila oz. natančneje 30. aprila, po novem pa se bo to zaključilo 4. junija. Razvijalec je prestavitev sporočil na svoji uradni strani, žal pa ni navedel razloga prestavitve. Ugibamo, da se je to zgodilo zaradi trenutne situacije s koronavirusom, ki je veliko število razvijalcev prisilil k delu od doma. To je seveda manj optimalno od dela v pisarnah, zato smo v preteklih mesecih zabeležili cel kup prestavitev.

Epic je še povedal, da imajo za to sezono načrtovanih še veliko stvari. Prihajajo nove posodobitve, ki bodo osvežile igralno izkušnjo, čakajo pa nas tudi novi izzivi in dodatna presenečenja.

Če postavimo koronavirus ob stran, Epic ima s trenutnim poglavjem kar nekaj težav. Tudi prva sezona je trajala veliko dlje, kot je bilo sprva načrtovano, saj so jo morali igralci trpeti kar 4. mesece. Morda to pomeni, da razvijalcu zmanjkuje idej in nas čakajo večji obratovalni časi med sezonami?

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime