Grozljivka The Dark Pictures Anthology: Little Hope dobila nov napovednik

Grozljivke so zadnje čase v igričarskih vodah kar nekam poniknile. Zdi se, da nobeden od večjih založnikov ne želi denarcev vlagati v razvoj kakšnega večjega takšnega projekta, zato smo navdušenci nad grozljivkami prisiljeni v preigravanje povprečnih naslovov.

Eden takšnih je saga The Dark Pictures Anthology, ki bo sestavljena iz več delov, lani pa smo dobili prvega, imenovanega Man of Medan. Ta sicer ni bil slab, a kritiki in igralci si niso bili enotni, zato je bil špil označen samo za povprečnega. Kar je škoda, saj na celotni franšizi dela razvijalec Supermassive, ki nam je leta 2015 prinesel odlični Until Dawn.

Ugled serije bodo poskušali spraviti na naslednji nivo preko novega dela Little Hope, ki bo nadaljeval zgodbo predhodnika. Če tega niste igrali, potem spodnji napovednik ne bo imel preveč smisla, a tudi če ste popoln tujec franšize si lahko priznate, da zadeva definitivno izgleda grozljivo.

Žal Little Hope še ne bo izšel tako kmalu, saj ga lahko pričakujemo letos poleti. Razvijalec Supermassive je obljubljal, da bodo nove epizode te antologije izhajale vsake pol leta, a predhodnik je izšel avgusta 2019, tako da bomo na naslednje poglavje čakali skoraj eno leto.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime