Prihaja nova XCOM igra – Chimera Squad

XCOM 2 je izšel leta 2016 in od takrat je dobil kar nekaj dodatkov, med njimi enega večjega War of the Chosen, ki je praktično močno preoblikoval igro. Medtem, ko razvijalec Firaxis zagotovo že pridno dela na tretjem delu, smo včeraj dobili najavo povsem novega projekta, ki se imenuje XCOM: Chimera Squad.

To ni XCOM 3, ampak nekakšen samostojen dodatek igre XCOM 2. Tako da ne pričakujte tako velike avanture kot v glavnih delih XCOM serije, ampak za manjši naslov, ki pa bo kljub temu vseboval kar nekaj zanimivih mehanik.

Chimera Squad se bo dogajala 5 let po drugem delu. Ljudje in prej zlobni vesoljci bivajo skupaj, a premirje visi na nitki. Pojavila se je nova taktična elitna enota Chimera Squad, v katero se lahko pridružijo tako vesoljci kot tudi ljudje. Vsak od agentov te ekipe bo imel posebne sposobnosti, ki jih boste lahko uporabili proti svojim sovražnikom. Ti prihajajo izpod površine novega mesta City 31 in želijo na vsak način povzročiti novo anarhijo.

Chimera Squad bo imel kar nekaj novih zanimivosti. Spremenjen bo že boj, saj tokrat ne boste poteznega boja izvajali na doslej ustaljeni način, ampak bo zadeva precej bolj zanimiva. Če smo prej vlekli poteze ekipno, si bomo sedaj individualno izmenjavali poteze.

Zadeva vsekakor izgleda zanimivo, še posebej glede na ceno. Če si igro prednaročite na Steamu pred 1. majem, boste za njo odšteli samo 9,99 €, po tem datumu pa se bo cena dvignila na 19,99 €.

Chimera Squad izide že 24. aprila.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime