V izdelavi je najdražji ešport trening center, ki bo stal kar 50 milijonov dolarjev

Popularna ešportna organizacija Team SoloMid oz. krajše TSM je oznanila gradnjo novega centra, ki bo namenjen specifično za trening njihovih profesionalnih ekip. In to ne bo neka baraka, ampak sodoben objekt, ki bo dosegal najvišje standarde, za svojo gradnjo pa bo zahteval kar 50 milijonov dolarjev.

Center bo vseboval vse, kar lahko poželi srce profesionalnega igralca. Prostori bodo zajemali fitnes, kavarno, trgovino, oder, kuhinjo, sobe za trening, pisarne, Welness, bazene in ogromen zunanji prostor, kjer bodo lahko prirejali različne dogodke.

TSM ni edini, ki gradi svoj center. Team Liquid gradi svoje prostore na Nizozemskem in Digitas v Los Angelesu, a TSM bo med njimi rekorder. Njihov center bo obsegal več kot 2.000 kvadratnih metrov, cena 50 milijonov dolarjev pa je najdražji takšen objekt.

TSM je na YouTubu naredil kratko predstavitev, na uradni strani pa lahko vidite tlorise stavbe, ki je trenutno v zgodnji fazi grajenja. Predsednica TSM organizacije Leena Xu je še povedala, da bodo stene oblečene v črno belo barvo, ki bodo dodatno okrašene z LED osvetlitvijo.

Dobra novica je tudi to, da bodo prostori primerni tudi za turiste, tako da boste lahko veliki oboževalci TSM ekipe med dopustom v Los Angelesu imeli vsaj eno lokacijo, ki je ne boste smeli izpustiti.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime