World of Warcraft: Shadowlands – novi igralci boste lahko do najvišje stopnje prišli v vsega 12 urah

Razvijalec Blizzard za letošnje leto pripravlja morda največjo spremembo v zgodovini igre World of Warcraft. Ta je čez vsa ta leta in dodatke nabrala ogromno vsebine in ta velikost zna biti kar strašljiva za nove igralce. Tega se razvijalec še kako zaveda, zato se je začel pripravljati na optimizacijo celotne igričarske izkušnje, ki bi spremenila stopnjevanje in naredila preteklo vsebino spet relevantno.

Ena največjih sprememb je manjša maksimalna stopnja. Ta je trenutno 120, Blizzard pa jo bo pri najnovejšem dodatku Shadowlands močno znižal. Nova maksimalna stopnja bo po novem 50, pri preigravanju novega dodatka pa boste lahko dosegli številko 60.

To pomeni, da boste novi igralci lahko veliko hitreje napredovali do maksimalne stopnje. Prej je stopnjevanje od 1 do 120 trajalo nekaj dni in čeprav se to ne zdi veliko, je večje število igralcev nad igranjem obupalo, še preden so dosegli najvišjo možno stopnjo. Tako so spustili ogromno vsebine, saj vsi vemo, da se pravo preigravanje WoW-a začne šele takrat, ko začneš nabirati opremo v “raidih”.

Novi sistem bo veliko hitrejši in bolj razgiban. To je dobra novica tudi za veterane, ki radi stopnjujejo “alt” oz. dodatne like, saj jim tako ne bo potrebno zgubljati časa z mukotrpnih opravljanjem nalog.

Alfa testiranje za Shadowlands dodatek se je že začelo in Reddit uporabnik DesMephisto si je za pas oprtal štoparico in izmeril, koliko točno časa je potreboval, da je svoj lik od začetka pripeljal do najvišje možne stopnje. Za svoj lik je izbral Dark Iron škrata, ki začne svoje življenje na stopnji 10. Za številko 20 je potreboval 2 uri in 33 minut, za stopnjo 30 4 ure in 57 minut in za stopnjo 40 dobrih 8 ur. Pri stopnji 50 se je štoparica ustavila pri številki 12 ur in 16 minut.

[Alpha] 10-50 took 12hrs 16 minutes with no heirlooms from r/wow

Tem številkam morate prišteti vsaj 1 uro, če bo vaš novi lik začel na stopnji 1 in treba je upoštevati, da je DesMephisto izkušen igralec. A tudi čisti začetnik ne bi smel imeti večjih težav in bi lahko maksimalno stopnjo dosegel v manj kot dvajsetih urah.

Dobra novica je, da bo po novem stopnjevanje precej bolj raznovrstno. Igralci bodo za prvih deset stopenj lahko izbirali, ali bodo nov lik na začetku stopnjevali v novi coni Exile’s Reach ali v pokrajini vaše rase. Nato boste lahko za vsakih deset novih stopenj izbrali napredovanje skozi enega od prejšnjih 7 ekspanzij.

Shadowlands še nima datuma izida, a spremembe pri stopnjevanju naj bi se zgodile že to poletje.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

New World prestavil izid na naslednje leto

Leto 2020 je res kot ukleto. Veliko igralcev se je po dolgih letih močno veselilo povsem novega MMO-ja New Word, ki bi...

Nagnusni posnetek razkrije pedofilko in njeno žrtev sredi Smash Bros. turnirja

Morda se spomnite, ko smo nekaj časa nazaj pisali o obtožbah glede seksualnega nadlegovanja in celo posiljevanja v tekmovalni sceni igre Smash...

Kje je 4. sezona serije True Detective?!

Danes je bolj počasni dan z novicami, zato sem se odločil, da z vami podelim eno bolj staro vest in kdo ve...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!