Tour de France 2020 bo dobil prvoosebni pogled

Letošnja tradicionalna kolesarska dirka Tour de France bo verjetno odpovedana ali pa prestavljena. Razlog je seveda koronavirus, ki je poskrbel za ukinitev vseh večjih športnih dogodkov in verjetno bo svoje prste stegnil tudi po najbolj popularni kolesarski dirki.

Vendar igra Tour de France 2020 še vedno prihaja in razvijalec Cyanide je včeraj izdal nov napovednik, ki prikaže nekaj novih lastnosti igre.

Med njimi najbolj izstopa prvoosebni pogled, ki nas bo še bolj zatopil v kolesarsko akcijo. Razvijalec sicer še ni naznanil VR podpore, a če si jo katera igra zasluži, je to definitivno ta. A ne dvomim, da se bo kmalu našel kakšen modder, ki bo to podporo dodal in igro nekako sparil s tenažerjem.

Čaka nas tudi nova dirka, imenovana Stara dama oz. Liège-Bastogne-Liège, ki je dolga 266 km in prenovljen vmesnik, ki bo bolje nakazal nevarnosti izza ovinkov. Igralci se lahko veselite tudi boljših nasprotnikov, saj jih bo nadzorovala bolj napredna umetna inteligenca.

Dirkali bomo lahko čez različne sezone in ustvarili povsem svoje biciklista, ki ga bomo lahko potem skozi dirke natrenirali v pravega kolesarskega šampiona.

Tour de France 2020 bo izšel 4. junija, spodaj pa si lahko ogledate najnovejši napovednik.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime