Tour de France 2020 bo dobil prvoosebni pogled

Letošnja tradicionalna kolesarska dirka Tour de France bo verjetno odpovedana ali pa prestavljena. Razlog je seveda koronavirus, ki je poskrbel za ukinitev vseh večjih športnih dogodkov in verjetno bo svoje prste stegnil tudi po najbolj popularni kolesarski dirki.

Vendar igra Tour de France 2020 še vedno prihaja in razvijalec Cyanide je včeraj izdal nov napovednik, ki prikaže nekaj novih lastnosti igre.

Med njimi najbolj izstopa prvoosebni pogled, ki nas bo še bolj zatopil v kolesarsko akcijo. Razvijalec sicer še ni naznanil VR podpore, a če si jo katera igra zasluži, je to definitivno ta. A ne dvomim, da se bo kmalu našel kakšen modder, ki bo to podporo dodal in igro nekako sparil s tenažerjem.

Čaka nas tudi nova dirka, imenovana Stara dama oz. Liège-Bastogne-Liège, ki je dolga 266 km in prenovljen vmesnik, ki bo bolje nakazal nevarnosti izza ovinkov. Igralci se lahko veselite tudi boljših nasprotnikov, saj jih bo nadzorovala bolj napredna umetna inteligenca.

Dirkali bomo lahko čez različne sezone in ustvarili povsem svoje biciklista, ki ga bomo lahko potem skozi dirke natrenirali v pravega kolesarskega šampiona.

Tour de France 2020 bo izšel 4. junija, spodaj pa si lahko ogledate najnovejši napovednik.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

En star televizor je več kot leto dni povzročal internetne izpade cele vasi

Spletna stran Gizmondo poroča o zanimivi zgodbi iz ene male vasice v Walesu, ki se je kar 18 mesecev borila z masovnimi...

Čudoviti Black Myth: Wukong prikazal boj z ogromnim volkodlakom

Prejšnji mesec nas je kitajski razvijalec Game Science presenetil s precej obsežnim napovednikom za igro Black Myth: Wukong. O tem naslovu se...

Bo znani Game of Thrones igralec res prevzel naslovno vlogo v seriji The Last of Us?

Se morda spomnite igre The Last of Us Part II? Da, to je tisti naslov, ki je bil ob izidu deležen toliko...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!