Just Cause 4 in Wheels of Aurelia trenutno brezplačna

Danes sem preštel vse svoje igre na Epic Games platformi in bil na koncu kar malce presenečen. Naštel sem namreč kar 70 različnih naslovov, ki trenutno krasijo mojo knjižnico. Kar impresivna zbirka, še posebej če izpostavim dejstvo, da nisem za njo odštel niti enega evra.

Kaj je moja skrivnost? Nič posebnega, samo pozorno spremljam vsak četrtek, saj se takrat na Epic platformi pojavijo nove brezplačne igre, ki jih nato aktiviram in so posledično za vedno zapisane v moji knjižnici.

Tudi ta teden smo dobili dve novi brezplačni dobroti.

Prva med njimi je Just Cause 4, v kateri igramo agenta Rico Rodrigueza, ki se nato odpravi v resnično ogromen svet in izvaja kaskaderske akrobacije v neke namene, ki niti niso zares pomembni. Just Cause serija je namreč znana po tem, da ima povsem spregledljivo zgodbo, saj je poudarek na vožnji za avtomobili, skakanjem s padalom in vihtenjem naokoli preko priročnega raztegljivega kabla. Če si želite odprt svet, v katerem nikoli ne zmanjka vsebine, potem sta našli svoj sveti gral.

Jsut Cause 4 lahko prevzamete preko naslednje povezave.

Zastonj je postala tudi igra Wheels of Aurelia, ki je čisto nasprotje Just Cause naslovom. Tu je namreč zgodba v ospredju, saj ne boste počeli drugega kot pa spremljali dialoge in čvekali s prebivalci Italije v letu 1970.

Wheels of Aurelia je vsekakor poseben naslov, ki ga lahko aktivirate tukaj.

Oba naslova lahko prevzamete do 23. aprila, takrat pa bo v ponudbo prišla potezna strategija For the King.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime