Total War: Warhammer 2 do ponedeljka brezplačen

Trenutna karantena je verjetno že pošteno izčrpala vašo zalogo iger. K sreči razvijalci in založniki neprestano ponujajo v preizkus svoje naslove, za katere vam za povrh ni potrebno odšteti niti evra.

Malce darežljivosti se je odločil ponuditi tudi založnik SEGA in tako lahko njihovo strategijo Total War: Warhammer 2 do ponedeljka preigravamo povsem brezplačno. Žal bo takrat igra izginila iz vaše knjižnice, a k sreči boste lahko igro vse do 23. aprila kupili po močno znižani ceni. Vaš celoten napredek se bo nato iz brezplačne različice tudi prenesel v polno igro.

Wahammer se je pri razvijalcu Creative Assembly izkazal kot pravi hit serije Total War in čeprav je igra izšla tri leta nazaj, jo še danes redno preigravajo vsi ljubitelji strategij.

Za razliko od glavnih delov Total War serije, ki se verno zgledujejo po zgodovini, je Warhammer popolnoma fantazijski. Izbirate med ljudmi, vilinci in škrati, vpokličite legendarne heroje s posebnimi sposobnostmi in na bojišče privlečete različne zveri, tam pa lahko sprožite tudi kakšen uničevalni urok.

Za brezplačni preizkus se odpravite na Steam in kliknite gumb Play Game. Igra se bo prenesena v vašo knjižnico in ostane vam samo še prenašanje gigabajtov podatkov. Osnovna igra je znižana za 66 % na 20,39 €, znižani pa so tudi DLC-ji.

Znižan je tudi prvi Total War: Warhammer in sicer za 75 % na 14,99 €, tudi tam pa lahko pregledate bogato zbirko znižanih dodatkov.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime