Need for Speed Most Wanted dobil modifikacijo, ki prenovi grafiko in doda novo vsebino

Most Wanted (govorimo o 2005 verziji) velja za mnoge kot najboljši del dirkaške serije Nee for Speed. Vraga, še jaz imam na njo tople spomine, saj sem v mlajših letih rad volaniziral virtualne ovinke, sedaj pa sem se v starih letih upešali, refleksi pa so mi skoraj popolnoma zarjaveli.

Dobra novica je, da vam na Msot Wanted ni več treba gledati z nostalgičnimi očali, saj je izšla modifikacija Redux 2020. Ta je dobila sedaj že svojo drugo posodobitev in če vas skrbi ponovni preizkus te 15 let klasike, potem se lahko sedaj brezskrbno podate v retro avanturo.

Need for Speed Most Wanted Redux združuje najboljše modifikacije, ki so bile ustvarjene iz strani skupnosti in jih ponudi v lično zapakiranem paketu. Dodane so nove teksture, senčniki in dežne kaplje iz Xbox 360 verzije igre, prenovo pa je doživel tudi uporabniški vmesnik.

Avtomobili sedaj vsebujejo več podrobnosti in dodatnih olepšav, kar odlična novica za tiste, ki ste večino igranja preživeli v garaži.

Redux naj bi se še naprej razvijal in dobival novo vsebino, spodaj pa si lahko ogledate napovednik in postopek namestitve. Modifikacijo si lahko prenesete iz sledeče povezave.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime