Microsoft izdal kup čudovitih novih slik za svojo prihajajočo simulacijo letenja Flight Simulator

Upam si trditi,d a bo prihajajoči simulator letenja Flight Simulator nosil najlepšo grafično podobo, kar smo jih do sedaj videli v videoigrah. Kar je čudno, saj sem za grafičnega prvaka prej pričakoval kakšno prvoosebno streljačino, ne pa neke umirjene simulacije.

Morda se mu bo robu postavil le Star Citizen, a ta je še precej daleč od izida, medtem ko Flight Simulator hitro napreduje v razvoju in se sedaj že nahaja v alfa testiranju. Obema igrama je skupno to, da bosta izšli ekskluzivno za PC in sta praktična primera, kako daleč gre lahko grafična podoba, če je ni treba optimizirati za strojno podhranjene konzole.

Flight Simulator pa ne bo držal samo čudovite grafične tunike, saj razvijalci delajo na sila impresivnih pritiklinah. Impresiven je denimo že sam svet, saj bo verno zajet celoten planet in moč bo preleteti tudi svojo lastno hišo. To omogočajo Bing zemljevidi, ki bodo v igro prenesli celotno karto sveta, skupaj z vsemi zgradbami in znamenitostmi. Ravno zato bo priporočeno igranje med povezavo na internet, saj je vseh podatkov preveč, da bi si jih igralec prenesel na disk in jih bo treba med igranjem pretakati iz strežnika.

Veselimo se lahko tudi realističnega prehajanja med dnevom in nočjo ter hudo impresivnih vremenskih učinkov. Govori se tudi o podpori za Ray tracing, razvijalec pa bi izkušnjo rad preselil tudi v VR okolje.

Microsoft je pred kratkim izdal kup novih slik iz alfa različice igre, ki so naravnost čudoviti in nihče vam ne bi zameril, če bi si kakšno od teh slik nastavili za novo ozadje namizja,

Žal za zdaj še vedno nimamo datuma izida, a skoraj zagotovo se bo ta zgodil še enkrat letos.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime