Modifikacija, ki prenese Super Mario Odyssey v Super Mario 64, sedaj na voljo za igranje

Super Mario 64 je morda ena najbolj vplivnih iger, ki so kadarkoli izšle in o tem sploh ni debate. Špil je leta 1996 dokazal, da so 3D naslovi stvar prihodnosti in je bil tako zabaven in napreden, da bi lahko tudi danes mladega igralca postavili pred televizor, mu v roko porinili kontroler in našel bi ure in ure neverjetne zabave v tej igri.

Mario 64 sicer ni nikoli uradno izšel na PC-ju, a k sreči imamo na razpolago razne emulatorje, preko katerih lahko brezskrbno uživamo v tej klasiki. In saj veste, kako je na PC-ju: če je nekaj izšlo, se da za to stvar gotovo ustvariti dodatno vsebino.

Včeraj je tako izšla nova modifikacija Super Mario Odyssey 64, ki naredi nekaj neverjetnega. Preseli najnovejši Mario naslov Odyssey, ki ga lahko igramo samo na konzoli Nintendo Switch, v pogon Super Mario 64.

Kar malce težko je verjeti, kaj je uspelo enemu tipu, ki se imenuje Kaze Emanuar, ustvariti v tem res ostarelem pogonu. Mario v novi modifikaciji dobi kupček novih sposobnosti kot je metanje svoje kape ter prevzemanje kož nasprotnikov in predmetov, dodana pa je tudi predelana glasbena podlaga iz Odysseya.

Grafično se tej “predelavi” poznajo leta, a ohrani tisti šarm, ki ga še danes drži Super Mario 64.

Za igranje boste potrebovali emulator Project 64 ter seveda kopijo igre Super Mario 64. Nato samo še prenesete modifikacijo (modifikacijo vnesete preko tega programa) in igranje se lahko začne!

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime