Serija Peaky Blinders bo dobila svojo ugankarsko igro

Na Netflixu lahko že dolgo časa uživate v zanimivi gangsterski seriji Peaky Blinders. Govori o družini mafijašev, ki so leta 1919 nadzorovali ulice Birminghama ter se bojevali proti drugim razbojnikom in tudi policiji.

Zadeva se sliši kot huda podloga za videoigro, kajne? Ogledal sem si 4 sezone serije in lahko potrdim, da bi v tem svetu rad preigral kakšno igro, ki bi morda imela odprti svet in bi spominjala na legendarno Mafio.

Žal imajo razvijalci in založniki drugačne ideje. Pisali smo že o razvoju VR projekta, ki se bo dogajal v kriminalnem svetu Peaky Blinderja, včeraj pa je izšla tudi novica o povsem novem naslovu Peaky Blinders: Mastermind.

Gre za nekakšno ugankarsko igro, ki bo na pol tudi avantura. Mastermind se bo namreč zanašal na načrtovanje različnih podvigov, ki jih boste izvedli preko različnih karakterjev kot so Arthur, Finn in Polly. Tako boste z enim denimo zamotili stražarja, medtem ko se bo drugi odsmukal mimo ali pa boste z enim oropali nič hudega slutečega prebivalca Birminghama ter mu tako izmaknili pomemben predmet za napredovanje misije.

Poanta je na sestavljanju zapletenega zaporedja dejanj, ki se morajo odviti kot po tekočem traku, da uspešno izvedete akcijo. Sliši se zanimivo in upamo, da bo dokaj neizkušeni razvijalec FuturLab kos nalogi.

Steam stran je že postavljena, Peaky Blinders: Mastermind pa naj bi dobili enkrat poleti.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime