The Elder Scrolls Online za en teden brezplačno ponuja vse svoje DLC-je

The Elder Scrolls Online je odličen MMO, kateremu se vrnem vsake toliko časa pregledati novo vsebino. In te je kar precej, saj je igra od svojega originalnega izida leta 2014 nabrala cel kup večjih in manjših razširitev, ki dodajo nova območja, predmete in naloge, razvijalec pa je preko njih tudi dodatno razširil nadaljnji potek zgodbe.

Špil za svoje igranje ne zahteva mesečne naročnine, boste pa morali vseeno kupiti osnovno igro, ki te dni na Steamu velja 19,99 €. Igralci se lahko med igranjem odločite za opcijsko naročnino ESO Plus, ta pa vam prinese kup bonusov kot je dostop do vseh do sedaj izdanih razširitev in dodatkov ter večjo vrečo, v katero lahko shranjujete nabrane predmete in surovine.

Ravno to naročnino se je razvijalec Zenimax odločil sprostiti in za en teden lahko vsi igralci uživate v vseh dodatkih in DLC-jih, ne da bi za to zapravili kakšen evro. Ponudba je na voljo samo že obstoječim lastnikom igre, tako da boste za izkoristek akcije morali vseeno najprej kupiti vsaj osnovno igro.

Za obstoječe igralce je to dobra ponudba in tako boste lahko videli iz prve roke, kaj vse zamujate, ker nimate omogočene mesečne položnice. Za vklop brezplačne naročnine se odpravite v igrino trgovino, izberite zavihek ESO Plus ter kliknite na Free Trial. Tedenska brezplačna akcija se bo takoj omogočila in v novi vsebini boste lahko brezskrbno uživali vse do 27. aprila.

The Elder Scrolls bo kmalu dobil svojo novo večjo razširitev Greymoor, ki nas bo spet vrnila v zamrznjeno pokrajino Skyrima, le da se bo ta tokrat znašla pod napadom vampirjev.

Novi dodatek bo izšel 2. junija, že sedaj pa lahko v igri preigrate uvodno poglavje Harrowstorm.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime