Tudi Death Stranding prestavljen na kasnejši datum

Potrpežljivi PC igralci, ki že kar nekaj časa čakate na predelavo igre Death Stranding, zajemite dih skozi nos in ga v mirnem pišu spustite skozi usta.

Razvijalec Kojima Productions je namreč sporočil, da bo predelava malce zamudila. Razlog je nadležni koronavirus, ki je do sedaj premaknil izide številnih iger in izjema ne bo niti Death Stranding.

Programerji so namreč zaradi trenutne krize primorani na delo od doma, kar močno upočasni efektiven razvoj. Death Stranding naj bi se originalno na PC-ju pojavil 2. junija, žal pa je ta datum stvar preteklosti. K sreči zamuda ne bo prevelika in exe datoteko boste tako zagnali 14. julija. Ravno prav za počitnice torej, saj itak nihče od nas ne gre na dopust in zakaj ne bi potem raje švicali za računalnikom?

Razvijalec je še povedal, da bo ta dodatni čas prišel prav pri optimizaciji igre. Predelava bo dobila podporo za višje sličice na sekundo, priložen pa bo tudi Photomode, ki nam bo omogočil poljubno slikanje. Zaradi nekega čudnega razloga se bodo v igri pojavili tudi nekateri predmeti iz igre Half-Life: Alyx. Kojima pač.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime