Jerry Seinfeld se po 22 letih vrača z novim stand-up nastopom na Netflix

Jerry Seinfeld upravičeno velja za televizijsko legendo. Zaslovel je s svojo serijo Seinfeld, in čeprav je bil eden bolj zanič igralcev, je imela zadeva tako zanimiv scenarij in odlično spisane like, da jo je še danes veselje pogledati.

Tega se zaveda tudi pretočni servis Netflix, ki je v zameno za 500 milijonov dolarjev kupil pravice za predvajanje te serije, to pa se bo začelo naslednje leto. Netflix ima Jerryja zelo rad, zato so z njim sklenili partnerstvo za vse njegove prihajajoče izdelke.

Tako si lahko trenutno ogledamo njegovo pogovorno oddajo Comedians in Cars Getting Coffee, leta 2017 pa smo dobili tudi “nov” stand-up Jerry Before Seinfeld. Nov v narekovajih zato, ker je bila zadeva v bistvu nekakšen dokumentarec njegovih prejšnjih nastopov.

Za razliko od tega bo novi stand-up 23 Hours to Kill vseboval povsem originalne šale in Jerry ni naredil takšnega nastopa že dolgih 22 let. Novi special je bil posnet v dobro znanem Beacon Theatru v New Yorku, dolg pa bo eno uro.

23 Hours to Kill je zavit v nekakšno čudno vohunsko promocijo. Tako smo dobili že prvi plakat in tudi zabavni napovednik, komični nastop pa si bomo lahko na Netflixu ogledali od 5. maja dalje.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime