Na Epic Games vas čaka nova brezplačna igra – naslednji teden bomo dobili priznano grozljivko

Založnik Epic Games že kar nekaj tednov zaporedoma ponuja dvojec brezplačnih iger, zato smo bili kar malce presenečeni, da smo ta teden dobili samo eno zastonjsko igro. To je tudi lep vpogled v človeško psihologijo in požrešnost. Najprej smo bili igralci močno presenečeni, da se je nekdo odločil vsak teden podariti povsem brezplačno igro. Nato smo bili še bolj navdušeni, ko smo dobili vsake toliko tudi po tri brezplačne naslove. In sedaj smo razočarani, ker bomo zastonj dobili samo enega.

Je pa ta vsaj kvaliteten. Gre za potezno strategijo z “rouguelike” elementi For the King. Skupino treh herojev boste lahko popeljali skozi deželo Fahrul, ki se je znašla v kaosu. Pod neznanim bodalom je namreč umrl kralj in svet je preplavila velika nevarnost. Kraljica je tako v obupu k sebi poklicala navadne meščane, da poskušajo zajeziti grožnjo in tu se začne vaša avantura.

For the King nosi zanimivo grafično podobo in na trenutke se zdi, kot bi gledali prisrčno 3D risanko. Po mapi se lahko sprehajate preko šestkotnikov, bojevanje pa je taktično in potezno in vsebuje lepe grafične učinke. Raziskovanje vas popelje tudi preko morja, poglobite pa se lahko tudi v temnice, kjer vas čakajo lepi zakladi.

For the King se tako splača vsaj preizkusiti, pridobite pa si ga lahko preko sledeče povezave in ko ga enkrat aktivirate, bo vaš ostal za vedno.

Ponudba se izteče 30. aprila, takrat pa se vračamo na stara pota. Dobili bomo namreč dve novi igri, in sicer bosta to grozljivka Amnesia: The Dark Descent ter akcijski RPG Crashlands.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime