Rapper Travis Scott organiziral v igri ogromen virtualni koncert in podrl rekord v gledanosti

Dva dni nazaj se je v popularni igri Fortnite odvil prav poseben dogodek. Odvil se je namreč prvi virutalni koncert rapperja Travisa Scotta, ki bo v tem naslovu priredil celo serijo nastopov, ki se bodo imenovali Astronomical.

Prizorišče koncerta se je odprlo pol ure pred dejanskim nastopom, tako da so igralci imeli čas se razgledati po prizorišču in začelo se je masovno druženje. Streljanje je bilo onemogočeno, a igralci so si lahko zgradili svoja stojišča za gledanje. Če so ta seveda preživela, saj so igralci s svojimi krampi še vedno lahko porušili te mini zgradbe.

Ko je ogromen odštevalnik na nebu dosegel ničlo, se je zabava tudi uradno začela. Po nebu je prišvigal ogromni vesoljski zvočnik, nekaj trenutkov zatem pa se je pojavil ogromni Travis Scott, ki je udarno začel svoj prvi virtualni koncert.

Celotna mapa se je spremenila v en ogromen oder in igralci so izgubili tla pod nogami in se dvignili v nebo. Travisova prva pesem je bila Sicko Mode, temu je nato sledilo še nekaj drugih skladb in celo povsem nova pesem. Igralci so se med nastopom potopili pod vodo in se celo dvignili med zvezde in ko je bilo vsega konec, so se s padali spustili proti tlom in zopet se je začela običajna Fortnite akcija.

Travis Scott je s tem podrl tudi Fortnite rekord. Kakor pravi razvijalec Epic Games, se je koncerta udeležilo več kot 12,3 milijonov igralcev kar je veliko več od prejšnjega rekorderja – DJ Marshmellova, ki je pridobil 10,7 milijonov igralcev. Te številke ne upoštevajo vseh gledalcev iz pretočnih platform kot sta Twitch ali YouTube.

Če ste koncert zamudili, bodite brez skrbi. Astronomical se bo spet odvil tudi danes ter jutri in sicer ob:

  • 24. april – 16.00
  • 25. april – 6.00
  • 25. april – 17.00
  • 25. april – 00.00

Vsi koncerti bodo enaki in točka se ne bo spreminjala, saj želi Epic vsem omogočiti, da vidijo naenkrat vso vsebino.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime