The Division 2 ima sedaj demo, ki omogoča 8 ur igranja

Založnik Ubisoft se na vse načine prizadeva igralce zopet vrniti v svet igre The Division 2. Ta je izšla na precej medel odziv igričarske publike, a založnik se ni predal in pridno dodajal nove posodobitve, nedolgo nazaj pa smo dobili večjo razširitev Warlord of New York. The Division 2 je sedaj povsem solidna zadeva, kar smo omenili tudi v naši recenziji, in je vredna vsaj preizkusa.

Ta bo po novem povsem brezplačen, saj se je Ubisoft odločil, da za igro omogoči demo verzijo, ki bo ponudila dober preizkus vseh igrinih mehanik in omogočila nekaj raziskovanje okolice.

Zainteresirani lahko demo prevzamete na Epic Games ali pa Uplay trgovini in se podate v akcijo že zdaj. Demo ima časovnik in ga lahko igrate 8 ur ali pa napredujete do 8. stopnje. Ko se čas izteče, se bo demo zaklenil, a menimo, da je to dovolj časa, da se človek odloči, ali je igra vredna nakupa ali ne. Če se odločite odšteti denarce za polno verzijo, potem se bosta vaš napredek in nabrana oprema prenesla tudi v kupljen izdelek.

Če si lastite tudi igro Rainbow Six Siege boste za igranje The Division 2 dema nagrajeni z operatorko Elo, saj boste dobili The Division preobleko ter “skin za puško Scorpion EVO 3 A1.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime