Path of Exile 2 z novim igralnim posnetkom

Originalni Path of Exile je danes star že 7 let, vendar je ta veteran akcijskih RPG-jev še vedno močno prisoten v igričarskih krogih. Razvijalec Grinding Gear Games je v vsem tem času nabral preko 20 milijonov igralcev, igra pa se je lani že drugič zapovrstjo uvrstila med najbolj igrane naslove na Steamu.

Pričakovanja za nadaljevanje so velika in čeprav je bilo to uradno najavljeno že nekaj časa nazaj, si bo razvijalec zanj vzel svoj sladki čas. Path of Exile 2 letos ne bomo videli, saj je napovedan za leto 2021, do takrat pa nas namerava razvijalec dražiti z novimi informacijami in posnetki.

Pred kratkim smo tako dobili vpogled v glasbo, ki bo igrala pomemben element igre. Ko vsi vemo, zna dobra muzična podlaga močno vplivati na atmosfero igranja in glede na to, kar vidimo v Path of Exile 2, se za dobre komade ni treba bati.

Čeprav je novi posnetek usmerjen v audio vidik igre, lahko vidimo kar nekaj posnetkov iz igranja. PoE 2 bo imel močno nadgrajeno grafično podobo, kar je dobra novica, saj se zna naslednje leto na bojnem polju udariti z močno konkurenco v obliki Diablo 4.

Path of Exile 2 bo nadaljeval zgodbo predhodnika in originalno kampanjo bomo lahko igrali vzporedno z novo, ki bo prinesla 7 novih poglavij.

Nova igra bo, tako kot predhodnik, izšla ekskluzivno za PC.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime