Ekipa Minecraft profesionalcev ustvarila ogromno mesto

Ste vedeli, da za peskovniško igro Minecraft obstajajo prave profesionalne ekipe, ki lahko ustvarijo karkoli želite? Seveda boste morali za njihove kreacije pošteno seči v žep, a zanimivo je že to, da lahko Minecraft ponuja službe za virtualne arhitekte.

Poglejmo si denimo ekipo Varuna, ki ima po pasom že nekaj impresivnih kockastih projektov. Na njihovi uradni strani lahko vidimo ogromno podvodno mesto Aqua Princess in vesoljsko postajo The Hermes, njihov zadnji projekt pa je morda največji in najbolj zahteven do sedaj.

Tako izgleda mesto v mangi Is It Wrong to Try to Pick Up Girls in a Dungeon?

Imenuje se City of Orario in je v bistvu povzet iz mange Is It Wrong to Try to Pick Up Girls in a Dungeon? Projekt so ustvarili za zasebnega naročnika, ki je očitno velik oboževalec te serije in se je želel skozi labirint mesta Orario sprehoditi v virtualni obliki. Koliko je tak projekt stal, razvijalec ni želel razodeti, so pa povedali, da je City of Orario zahteval več kot dva meseca dela in da so v tem času delali 12-urne delavnike. Očitno si je ta zasebni investitor res želel izkusiti mesto v Minecraftu, da je razvijalcu celo plačal nadure.

Ker je zadeva zasebna, je seveda tako na voljo samo naročniku, mi pa lahko vsaj uživamo v slikah, ki jih lahko najdete spodaj.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime