Eno najboljših grozljivk, Alien Isolation, lahko trenutno na Steamu kupite za samo 1,85 €

26. april je za navdušence znanstvene fantastike precej pomemben datum. Namreč ravno takrat se odvije Alien Day, ki praznuje popularno franšizo Alien. Ta je svoje rojstvo doživela leta 1979 izpod režiserske taktirke Ridley Scotta. Pozorni gledalci tega filma se zagotovo spomnite, da je imela tam luna, na kateri prvič odkrijejo sovražno nezemeljsko silo, oznako LV-426, iz česar se je nato razvil datum praznovanja.

Alien franšiza že dolgo ne najde pravega režiserja. Zadnji Prometheus poskusi, ki naj bi nadaljevali zgodbo, so daleč pod kvaliteto predhodnikov, franšizi pa slabo kaže tudi med igrami, saj se vsi spomnimo katastrofalnega naslova Aliens: Colonial Marines.

A en izdelek je bil vseeno kvaliteten in je pokazal, kako je Alien igra lahko dobra, če na njej dela razvijalec, ki razume izvirni material in tega obravnava s spoštovanjem. Gre za naslov Alien Isolation, ki pri meni osebno ne velja za samo najboljšo Alien igro, ampak eno najbolj kvalitetnih grozljivk zadnja leta. V naši recenziji smo ji upravičeno dodelili visoko oceno in velika škoda je, da se naslov ni prodal v dosti veliki količini, ki bi pri založniku SEGA opravičil delo na nadaljevanju.

No, vsaj odličnega originala nam nikoli ne morejo vzeti. Ta je trenutno na Steamu znižan za kar 95 %, kar nanese samo 1,85€. To je dobesedna kraja in akcijo se splača izkoristiti vsakemu pravemu navdušencu nad grozljivkami. Tisti bolj pogumni si lahko nato še snamete VR modifikacijo MotherVR, ki popelje adrenalin na naslednjo stopnjo.

SEGA je zaradi praznovanja Alien dneva v akcijo ponudila še druge naslove kot je denimo zbirka iger Aliens vs Predator in Aliens: Colonial Marines, z nakupi pa se splača pohiteti, saj bo teh popustov konec že jutri!

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

New World prestavil izid na naslednje leto

Leto 2020 je res kot ukleto. Veliko igralcev se je po dolgih letih močno veselilo povsem novega MMO-ja New Word, ki bi...

Nagnusni posnetek razkrije pedofilko in njeno žrtev sredi Smash Bros. turnirja

Morda se spomnite, ko smo nekaj časa nazaj pisali o obtožbah glede seksualnega nadlegovanja in celo posiljevanja v tekmovalni sceni igre Smash...

Kje je 4. sezona serije True Detective?!

Danes je bolj počasni dan z novicami, zato sem se odločil, da z vami podelim eno bolj staro vest in kdo ve...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!