Twitch streamerka Alinity pokazala bradavičko in si prislužila enodnevni ban iz platforme

Ljudje si svojo slavo na platformah tipa Twitch, YouTube in Mixer prislužijo na različne načine. Nekateri denimo so zelo dobri pri igranju iger. Spet drugi delajo smešne posnetke ali pa znajo v svojih prenosih v živo podatki kakšno pametno informacijo glede aktualnih tem.

Nekateri pa so znani samo po temu, da radi delajo kontroverzije in ena najbolj znanih predstavnih te niše je vsekakor Twitch streamerka Alinity. Vendar razlika med njo in ostalimi takšni proizvajalci vsebine je predvsem to, da so ostali za svoje početje hitro odstranjeni iz platforme, medtem ko Alinity, zaradi neznanega razloga, vedno pogledajo med prsti.

Alinity ves čas hodi med tistim kar je sprejemljivo za platformo in tistim, zaradi česar si lahko prislužiš delno ali pa popolno odstranitev iz platforme. Punca se je v preteklosti znašla v vročih vodah, ko je sredi prenosa čez stol vrgla svojo mačko in baje je ubogi živali ponujala za pitje tudi vodko. Zaradi tega so ji gledalci na dom poslali društvo za zaščito živali, katero pa ni odkrilo ničesar spornega.

Alinity je tudi znana po temu, da v svojih prenosih nosi izzivalna oblačila, ki so ravno na tisti meji, ki bi ji lahko prislužil odstranitev od Twitcha, streamerka pa se je v preteklosti tudi javno sporekla s Švedom, ki sliši na ime PewDiePie.

Dva dni nazaj pa se ji je sredi prenosa v živo zgodila neljuba napaka. Pod majico si je skušala stlačiti blazino in nenadoma je na plan pokukala njena bradavička. Zadeva je trajala manj kot sekundo, a to je bilo dovolj, da je internet zagnal vik in krik in vsi so čakali, ali bo Twitch Kolumbijki končno dodelil kazen.

Nekaj časa se je zdelo, da se bo Alinity zopet izmuznila roki pravice, a Twitch se je naposled zganil in ji dodelil enodnevni suspenz. Seveda so se takoj oglasili nekateri in izjavili, da bi dekle morala doleteti veliko večja kazen. Alinity je že pred Twitchevo odločitvijo povedala, da se bo iz znaka solidarnosti za 3 dni sama umaknila iz platforme, izjavila pa je še, da ni njena krivda, če Twitch ni enako konsistenten do vseh streamerjev.

Njen suspenz je že minil in Alinity Twitch kanal je zopet postal aktiven.

Se vam zdi njena kazen pravična? Podelite vaše mnenje na našem novo ustanovljenem forumu!

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime