Destroy All Humans! Remake dobil uraden datum izida

Ste si že kdaj zaželeli napadati ljudi s čudnimi vesoljskimi orožji, prevzemati kože navadnih civilistov in zraven spuščati smešne enovrstičnice?

Če je odgovor ja, potem se pripravite za igranje prav takšne igre. No, v bistvu takšna izkušnja že obstaja dolgih 15 let, saj je v 2005 izšla zanimiva igra Destroy All Humans!. A ta je za današnje razmere že malce stara in kaže arhaično grafično podobo, zato je seveda že skrajni čas, da dobimo predelavo.

Destroy All Humans! Remake vam bo podal precej preprosto nalogo: uničite vse ljudi. Igra vam bo tako v roko ponudila celo paleto različnih orodij, preko katerih boste lahko človeštvo zasužnjili in ga podredili svojemu vplivu. Poanta je, da naredite čim več kaosa, to pa boste lahko izvajali peš ali pa se boste usedli v vesoljsko ladjo in začeli sejati smrt skozi sosesko. Prevzeli boste lahko tudi neposreden nadzor nad ljudmi in jih tudi ugrabljali, zraven pa boste lahko na svoje svemirsko plovilo prenesli tudi kakšno govedo.

Destroy All Humans! Remake je dobil tudi uraden datuma izida. Ta se bo zgodil 28. julija, na Steam strani pa že lahko spočnete prednaročilo v vrednosti 29,99 €.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime