Assassin’s Creed Valhalla dobil prvi napovednik – igra bo na voljo ekskluzivno za Epic Games in Uplay trgovini

Kar nam je bilo obljubljeno , smo tudi dobili. Assassin’s Creed Valhalla je dobil prvi uradni napovednik, ki ga je Ubisoft napovedoval že od včeraj. Žal ta ni bil sestavljen iz igralnega dela, ampak vseeno dobro napove, kakšna izkušnja nas bo pričakala v novem poglavju.

Ubisoft je napovednik pospremil s kupom novih informacij.

Stopili bomo v škornje možaka z imenom Eivor, ki je Viking bojevnik, katerega je vzgojila bitka in gonja po slovesu. Dogajanje se bo tokrat preselilo v temni vek Anglije, igralci pa bomo imeli na voljo cel kup novih igralnih lastnosti. Med drugim bomo lahko udeleženi v plenjenju vasi, zgradili pa bomo lahko tudi svojo naselbino in poskrbeli za njeno rast.

Ubisoft je tudi ogromno dodal na kostumizaciji. Naš lik bo lahko moški ali pa ženska, prvič v seriji pa mu bomo lahko podrobno spremenili frizuro in mu navesili kup različnih tetovaž. Valhalla bo obdržal izbiranje dialogov in očitno nas čaka tudi dokaj nelinerana izkušnja, saj bomo lahko sklepali različna zavezništva, to pa zna dobro ali pa slabo vplivati na prihodnost našega klana.

Razvijalec je ogromno nadredil tudi na sistemu bojevanja, ki bo tokrat bolj izpopolnjen kot kadarkoli prej – še posebej pri borbi večih nasprotnikov naenkrat. Plovba bo pomemben element naše pustolovščine, saj bomo preko naših ladij plenili okoliških vasi in si tako priskrbeli surovine za preskrbo svojega klana.

Zgodba pravi, da smo se kot Vikingi končno naselili na obrobju Anglije, a nato nas kralj Alfred Veliki obsodi za kriminalce in boriti se bomo morali za svoj obstoj proti napadalnim in krvoločnim nasprotnikom.

Zadeva se vsekakor sliši slastno, a postavlja se vprašanje, koliko bo zadeva sploh še imela povezave z imenom Assassin’s Creed in ali ni morda čas, da Ubisoft razvije alternativno serijo.

Assassin’s Creed bo ekskluzivno zavezan trgovinama Epic Games in Uplay, tako da ga boste na Steamu zaman iskali. Izid je napovedan za konec leta 2020, kar verjetno pomeni, da ga bomo lahko igrali tako na trenutni kot tudi naslednji generaciji konzol. Začuda lahko na koncu vidimo znak za Xbox Series X, PlayStation 5 pa ni omenjen nikjer.

Več informacij na uradni spletni strani.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

  1. Ravno to, igra bi se lahko imenovala popolnoma drugače. Po njihovi logiki če vidiš hidden blade, orla v zraku in tipa s kapuco je to že Assassins creed.

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime