Assassin’s Creed Valhalla uradno oznanjen, danes ob 16.45 dobimo uradni napovednik

Ubisoft nas je včeraj pošteno presenetil z nenadno napovedjo novega Assassin’s Creeda. Da se bo ta dogajal med Vikingi, je bila ena najslabše varovanih skrivnosti lanskega leta, vendar so nas pretkani Francozi z napovedjo vseeno malce presenetili.

Na vseh svojih večjih družbenih omrežjih so brez predhodnega pompoma sprožili prenos v živo, ki je kazal samo Photoshop program ter črno izrisano pojavo. Nato se je začela prava magija risanja, saj je znani umetnik BossLogic prikazal celotni proces ustvarjanja prikazne slike za novo igro.

Prenos se je začel ob dveh in se končal nekje ob devetih, gledalci pa so med tem časom ugibali, kje točno se bo igra odvijala ter kakšen bo končni rezultat slike. Gledanje nekega mojstra med delom v Photoshopu je bil pravi privilegij in po vseh urah risanja smo dobili čudovit izdelek, ki trenutno krasi moje namizje.

Polni naslov igre je Assassin’s Creed Valhalla, na njem pa je delal razvijalec Ubisoft Montreal, ki mu je pri razvoju pomagalo še kar 14 drugih studiev. Čaka nas torej prava poslastica, saj je Montreal veja tista, ki inovira in pelje serijo v nove vode. Ravno oni so zaslužni za preporod serije, ki ga je naredil Assassin’s Creed Origins, medtem ko je Odyssey spočel Qubec, ki je zapostavljeno formulo nadgradil.

Ubisoft je napovedal tudi prvi napovednik, ki se bo zgodil danes ob 16.45. Premiero si lahko pogledate spodaj, takoj ko bomo vedeli več, pa lahko od nas pričakujete frišno novico.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

New World prestavil izid na naslednje leto

Leto 2020 je res kot ukleto. Veliko igralcev se je po dolgih letih močno veselilo povsem novega MMO-ja New Word, ki bi...

Nagnusni posnetek razkrije pedofilko in njeno žrtev sredi Smash Bros. turnirja

Morda se spomnite, ko smo nekaj časa nazaj pisali o obtožbah glede seksualnega nadlegovanja in celo posiljevanja v tekmovalni sceni igre Smash...

Kje je 4. sezona serije True Detective?!

Danes je bolj počasni dan z novicami, zato sem se odločil, da z vami podelim eno bolj staro vest in kdo ve...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!