Assassin’s Creed Valhalla uradno oznanjen, danes ob 16.45 dobimo uradni napovednik

Ubisoft nas je včeraj pošteno presenetil z nenadno napovedjo novega Assassin’s Creeda. Da se bo ta dogajal med Vikingi, je bila ena najslabše varovanih skrivnosti lanskega leta, vendar so nas pretkani Francozi z napovedjo vseeno malce presenetili.

Na vseh svojih večjih družbenih omrežjih so brez predhodnega pompoma sprožili prenos v živo, ki je kazal samo Photoshop program ter črno izrisano pojavo. Nato se je začela prava magija risanja, saj je znani umetnik BossLogic prikazal celotni proces ustvarjanja prikazne slike za novo igro.

Prenos se je začel ob dveh in se končal nekje ob devetih, gledalci pa so med tem časom ugibali, kje točno se bo igra odvijala ter kakšen bo končni rezultat slike. Gledanje nekega mojstra med delom v Photoshopu je bil pravi privilegij in po vseh urah risanja smo dobili čudovit izdelek, ki trenutno krasi moje namizje.

Polni naslov igre je Assassin’s Creed Valhalla, na njem pa je delal razvijalec Ubisoft Montreal, ki mu je pri razvoju pomagalo še kar 14 drugih studiev. Čaka nas torej prava poslastica, saj je Montreal veja tista, ki inovira in pelje serijo v nove vode. Ravno oni so zaslužni za preporod serije, ki ga je naredil Assassin’s Creed Origins, medtem ko je Odyssey spočel Qubec, ki je zapostavljeno formulo nadgradil.

Ubisoft je napovedal tudi prvi napovednik, ki se bo zgodil danes ob 16.45. Premiero si lahko pogledate spodaj, takoj ko bomo vedeli več, pa lahko od nas pričakujete frišno novico.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

En star televizor je več kot leto dni povzročal internetne izpade cele vasi

Spletna stran Gizmondo poroča o zanimivi zgodbi iz ene male vasice v Walesu, ki se je kar 18 mesecev borila z masovnimi...

Čudoviti Black Myth: Wukong prikazal boj z ogromnim volkodlakom

Prejšnji mesec nas je kitajski razvijalec Game Science presenetil s precej obsežnim napovednikom za igro Black Myth: Wukong. O tem naslovu se...

Bo znani Game of Thrones igralec res prevzel naslovno vlogo v seriji The Last of Us?

Se morda spomnite igre The Last of Us Part II? Da, to je tisti naslov, ki je bil ob izidu deležen toliko...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!