Fortnite dobil nov igralni način, kjer je streljanje zamenjalo druženje s soigralci

Battle royale igre od igralcev ponavadi zahtevajo samo eno: streljanje in nemilosrdno klanje, dokler na mapi ne ostane samo še en preživeli. A kaj, če na prelestnih otokih ne bi vedno vladalo nasilje, ampak bi se lahko igralec tudi mirno sprehodil skozi okolico, malce ribaril, kaj zgradil in se malce družil s svojimi prijatelji?

Ravno to je v svojo igro Fortnite pripeljal razvijalec Epic Games, ki je včeraj omogočil nov igralni način Party Royale.

Čeprav bi moral ta iziti šele jutri, se je razvijalec odločil malce presenetiti svoje privržence in je Pary Royale zagnal že včeraj.

Čaka vas nova mapa, izzivi, plesi in cel kup drugih aktivnosti. Streljanja ni, saj je poudarek na miroljubnem druženju z drugimi igralci. No, nekaj akcije vseeno je, saj se lahko med sabo streljamo z loki, ki imajo namesto puščic odčepnike, tu je pa tudi obmetavanje z barvastimi baloni ter skakanje po trampolinih.

Igralci se lahko znotraj Party Royala uvrstijo v vrsto za tisti pravi Battle Royale avtobus in morda bo vse skupaj postala ena zanimiva čakalnica pred začetki igre. Epic Games sicer pravi, da gre za časovno omejen igralni način, a če bo priljubljenost dovolj velika, ga znajo obdržati za dlje časa.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

1 KOMENTAR

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime