Največji rekordi v Call of Duty Warzone

Call of Duty Warzone je star malo več kot mesec, a že zdaj je jasno, da je založniku Activision padla sekira v med. Warzone je trenutno ena najbolj popularnih battle royale streljačin in celo hodi v zelje tudi Fortnitu, ki se je dolgo zdel kot šampion, ki mu nihče ne bo more zbiti krone iz glave.

Kljub kratkemu obstoju na trgu je igra nabrala že kar nekaj impresivnih dosežkov in tako kot pri drugih večigralskih naslovih, igralci tudi tu tekmujejo za rekordne uboje.

Poglejmo si nekatere rekorde iz različnih kategorij.

Trenutni rekord za največ skupinskih ubojev V Trios igralnem načinu pripada skupini Call of Duty veteranov. Preston ‘Priestahh’ Greiner je v eni rundi nabral 36 ubojev, sledil mu je Bryan ‘Apathy’ Zhelyazkov s 30 in Charlie ‘MuTeX’ Saouma s 26 uboji. Ekipa je skupno nabrala kar 92 smrti nasprotnikov, kar za zdaj velja kot rekord na področju skupinske zmage.

Najboljši nastop enega igralca v Trios načinu pripada igralcu GaGOD, ki je 13. marca nabral kar 38 posameznih ubojev. Dosežek je toliko bolj impresiven, ker se je zgodil kmalu po zagonu Warzone strežnikov in še danes ga ni uspel nihče premagati.

V Duos načinu sta na vrhu trenutno igralca micka in Lymax, ki sta skupaj pobila kar 55 nasprotnikov.

Potem imamo tu še igralca PdBreezy, ki je v načinu Solo vs Squads uničil 46 nasprotnikov.

Kdo pa je na vrhu v Solos načinu? To mesto trenutno pripada igralcu HusKerrs, ki je 11. aprila iz mape sam zradiral 37 nasprotnikov ter se tako zapisal v zgodovino Warzone tekmovalne scene.

Igranje v četverici oz. Squads način je bil v igro vpeljan šele 10. aprila, tako da so dosežki v tej niši še precej mladi in bodo zagotovo kmalu postali še bolj impresivni. A to ne pomeni, da že zdaj nimamo zavidanja vrednih rekordov.

Trenutno je na vrhu četverica igralcev z imeni FataL, Fifteenie, Cruze in ManOfChicken. Fantom je 19. aprila uspelo nekaj neverjetnega, saj so skupaj nabrali kar 102 uboja ter si zagotovili mesto med najboljšimi Warzone ekipami, ki trenutno ustrahujejo strežnike.

Kot rečeno, Warzone je še precej mlada igra in če ji bo založnik Activision še naprej redno dodajal vsebino in skrbel za pravilno uravnoteženje orožij, potem bo še dolgo prisotna na večigralski sceni, kar pomeni, da nas bodo v prihodnosti doleteli novi impresivni rezultati posameznikov in ekip, ki znajo sedanje dosežke pustiti zadaj v prahu.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime