V Call of Duty Warzone lahko sedaj končno odvržete orožja

Najbolj vroča battle royale streljačina ta hip, Call of Duty Warzone, je včeraj dobila novo večjo posodobitev, ki je dodala kar precej nove vsebine. A morda ena bolj pomembnih je tista, ki je morda veliko ljudi na začetku sploh ne bo opazilo, a vseeno nosi veliko vlogo.

Igralci namreč lahko sedaj končno tudi odvržejo nabrana orožja, kar do sedaj ni bilo mogoče. Igralec je pred posodobitvijo lahko samo zamenjal orožje z enim drugim, sedaj pa ga lahko odvrže kjerkoli in ga potem “pinga” svojim soigralcem.

Smešno, kako lahko tako mala zadeva močno vpliva na igralno izkušnjo. To bo še posebej prav prišlo pri timskih igrah, saj si bodo igralci lahko na hitrejši način izmenjali nabrano orožje.

Žal ne morete odvreči ostale opreme, a nekje je treba začeti. Ko nakazuje zgornji posnetek, lahko odvrženo orožje zopet zlahka in neproblematično zopet poberete.

Kaj vse je spremenila ogromna posodobitev, ki je izšla tako za Call of Duty: Modern Warfare in tudi za Warzone, si lahko preberete na sledeči povezavi.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

YouTuber Boogie2988 s pištolo nad svojega nadlegovalca, ki mu je potrkal na vrata doma

Vsi vemo kako je, ko na internetu naletiš na nekoga, ki ti skravžlja še tisti zadnji živec in bi ga najraje počil...

FarmVille po več kot desetih letih ugaša svoje strežnike

Deset let nazaj je bil Facebook precej drugačen kot pa zdaj. Stavimo sicer, da je tudi takrat pridno prodajal naše podatke oglaševalcem,...

16-letna Charli D’Amelio se je zaradi TikToka vpisala v Guinnessovo knjigo rekordov

Ko sem bil jaz star 16 let, je bila tehnologija povsem drugačna. Internet je bil bolj privilegij tistih, ki imajo kaj pod...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!