Nova grozljivka Maid of Sker dobila vzdušni napovednik

Če ste takšen ljubitelj grozljivk kot jaz, potem redno pregledujete igričarske planjave za novo naslovom, ki bi kazal kaj potenciala. Žal je takih iger kriminalno malo in zgleda da večjim založnikom za virtualno grozo dol visi.

Vsake toliko pa se le pojavi kakšna nova zanimivost, ki z napovednikom vzbudi moje zanimanje in ena takšnih iger je zagotovo Maid of Sker.

Igra sledi resnični in tragični zgodbi Elizabeth Williams, ki se je prebivalci Walesa spominjajo v ljudski pesmi “Y Ferch o’r Sker”. Stopili bomo v vlogo glasbenika Thomas Evansa, ki se leta 1898 bori proti grozljivim nasprotnikom v trudu, da bi rešil svojo ljubljeno.

Večina dogajanja se bo odvijala v Sker hiši, ki je zasnovana po resnični lokaciji in zanjo se govori, da lahko v njej najdete resnične duhove. Zanimivo ter grozljivo in prvi napovednik kaže precej bolan um za risalno mizo, ki je nato svoje kreacije prenesel v videoigro.

Maid of Sker bo uporabljala tudi prav posebno tehnike umetne pameti, ki nas bo zasledovala predvsem na podlagi zvoka. Naše edino orožje bo pobeg in neslišno premikanje, naši zasledovalci pa bodo skozi igranje čedalje bolj vztrajni in včasih nam ne bo ostalo drugega, kot pa da stojimo na miru in držimo zaprta usta.

Maid of Sker prihaja junija letos za PC in vse konzole.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime