Nova grozljivka Maid of Sker dobila vzdušni napovednik

Če ste takšen ljubitelj grozljivk kot jaz, potem redno pregledujete igričarske planjave za novo naslovom, ki bi kazal kaj potenciala. Žal je takih iger kriminalno malo in zgleda da večjim založnikom za virtualno grozo dol visi.

Vsake toliko pa se le pojavi kakšna nova zanimivost, ki z napovednikom vzbudi moje zanimanje in ena takšnih iger je zagotovo Maid of Sker.

Igra sledi resnični in tragični zgodbi Elizabeth Williams, ki se je prebivalci Walesa spominjajo v ljudski pesmi “Y Ferch o’r Sker”. Stopili bomo v vlogo glasbenika Thomas Evansa, ki se leta 1898 bori proti grozljivim nasprotnikom v trudu, da bi rešil svojo ljubljeno.

Večina dogajanja se bo odvijala v Sker hiši, ki je zasnovana po resnični lokaciji in zanjo se govori, da lahko v njej najdete resnične duhove. Zanimivo ter grozljivo in prvi napovednik kaže precej bolan um za risalno mizo, ki je nato svoje kreacije prenesel v videoigro.

Maid of Sker bo uporabljala tudi prav posebno tehnike umetne pameti, ki nas bo zasledovala predvsem na podlagi zvoka. Naše edino orožje bo pobeg in neslišno premikanje, naši zasledovalci pa bodo skozi igranje čedalje bolj vztrajni in včasih nam ne bo ostalo drugega, kot pa da stojimo na miru in držimo zaprta usta.

Maid of Sker prihaja junija letos za PC in vse konzole.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

YouTuber Boogie2988 s pištolo nad svojega nadlegovalca, ki mu je potrkal na vrata doma

Vsi vemo kako je, ko na internetu naletiš na nekoga, ki ti skravžlja še tisti zadnji živec in bi ga najraje počil...

FarmVille po več kot desetih letih ugaša svoje strežnike

Deset let nazaj je bil Facebook precej drugačen kot pa zdaj. Stavimo sicer, da je tudi takrat pridno prodajal naše podatke oglaševalcem,...

16-letna Charli D’Amelio se je zaradi TikToka vpisala v Guinnessovo knjigo rekordov

Ko sem bil jaz star 16 let, je bila tehnologija povsem drugačna. Internet je bil bolj privilegij tistih, ki imajo kaj pod...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!