Rockstar podarja 500.000 GTA$ vsakemu igralcu, ki bo v maju igral GTA Online

Razvijalec Rockstar se je odločil nagraditi vse svoje zveste privržence igre GTA Online. Vsak igralec bo tako na svoj Maze bančni račun prejel zavidljivo vsoto 500.000 GTA$, vse kar morate narediti pa je, da poženete GTA Online in ga malce igrate. Denar bo nato na vaš prišel v roku sedmih dni od zagona igre.

Čaka vas tudi nekaj znižanj. Trenutno je pod akcijsko ceno cela paleta laserskih orožij tipa Up-N-Atomizer, Unholy Hellbringer in Widowmaker, znižani pa so tudi nočni klubi, Business bitke ponujajo trojne RP in GTA$ nagrade, v Diamond Casinu pa se je na podiju pojavil nov športni avti Pegassi Reaper, ki se ponavadi prodaja za 1,6 milijonov GTA-jevskih bankovcev. Več informacij glede teh znižanj in popustov si lahko preberete na uradni strani.

Akcija velja samo za mesec maj, tako da se splača zagnati igro že zdaj in nato potrpežljivo počakati en teden, nato pa se hitro odpraviti na zapravljanje lahko prisluženih denarcev.

Vaša reakcija na članek?

[sharethis-reaction-buttons]

BoriSe
BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

1 KOMENTAR

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime