Umrl je igralec Sam Lloyd, ki se ga spominjamo predvsem iz serije Scrubs

Maj nadaljuje zakleto leto 2020 in tako smo včeraj dobili žalostno novico, da je v 56. letu starosti umrl igralec Sam Lloyd. Gre za veterana Hollywooda, ki je v raznih serijah nastopal kar tri desetletja, gledalci pa se ga verjetno najbolj spomnimo po njegovi vlogi v seriji Scrubs, v kateri je nastopal kot vedno živčni odvetnik Ted Buckland.

Zanimivo je, da je bil Sam v Scrubsih star samo 36 let, zaradi svojega odličnega igranja pa jih je kazal precej več. Igralca smo videli še v celi vrsti popularnih serij kot so Malcom in the Middle, Shameless, Desperate Housewives, Cougar Town in Seinfeldu. V slednji se zagotovo spomnite tiste epizode, ko je na podzemni odkril TV vodič, ki ga je za sabo pustila Elaine in je potem iz njega naredil pravo umetnino.

Lloyd je bil tudi odličen pevec. V Scrubsih je večkrat nastopil v podobi skupine The Worthless Peons, ki pa se je v resničnem življenju imenovala The Blanks. Bend se je ukvarjal s priredbo raznih uspešnic, morda najbolj znana je njihova priredba Somewhere Over the Rainbow.

Igralcu sta se poklonila ustvarjalec serije Scrubs, Bill Lawrence, in glavna zvezda Zach Braff, ki je podal izjavo, da je bil Sam eden najbolj smešnih ljudi, s katerimi je imel čas sodelovati.

Lloydu so januarja lani odkrili tumor na možganih, rak pa se je že razširil na pljuča, čeljust, jetra in hrbtenico. Diagnozo je prejel samo nekaj tednov po temu, ko je njegova žena Vanessa rodila njunega prvega otroka.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime