Halo 3 in Halo 3: ODST za PC dobila prve slike

Zdi se mi, da Halo serija v Sloveniji ni ravno popularna. To gre verjetno na račun tega, da Microsoft še vedno ne nudi podpore za Xbox v Sloveniji, ki je bila dolga leta edini dom te serije.

To se počasi spreminja, saj se je Microsoft odločil pošteno zakorakati na PC trg in se je tako zavezal, da bodo od sedaj naprej vse prihajajoče igre za Xbox izšle tudi za PC.

Xbox One že dolgo drži zbirko iger Halo: The Master Chief Collection, ki vsebuje skoraj vse izdane Halo igre in paket postopoma prihaja tudi na PC. Dobili smo že preddel Halo: Reach ter izvirni Halo, nadaljevanje Halo 2 pa je pred kratkim zaključilo s testiranjem, tako da bomo kmalu dobili izid. Sedaj razvijalec 343 Industries že pripravlja naslednji dve igri Halo 3 in Halo 3: ODST in čeprav delo poteka od doma, predelavi lepo napredujeta.

Žal Halo 3 in njegov odvrtek kažeta svoja leta. Prva dva dela sta doživela popolno grafično predelavo, medtem pa sta tretji del in ODST ostala enaka kot leta nazaj, ko sta izšla na konzoli Xbox 360. Seveda se lahko veselite višje ločljivosti in podpore za več sličic na sekundo, ne smemo pa spregledati oživljenih strežnikov za popularno večigralstvo.

Razvijalec je pokazal prve slike, ki si jih lahko ogledate spodaj, datum izida pa za zdaj ostaja še neznanka.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime