Ogromna modifikacija Rebirth za igro Morrowind dobila novo posodobitev

The Elder Scrolls: Morrowind te dni praznuje svojo polnoletnost. Ta legendarni RPG naslov šteje že 18 let in je tista prva igra razvijalca Bethesda, ki je omogočala ustvarjanje modifikacij iz strani skupnosti. To je bila takrat zanimiva poteza, ki se jim je vsekakor izplačala, saj skoraj dve desetletji kasneje za igro še vedno prejemamo novo vsebino.

Ena najbolj obsežnih modifikacij za to igro se imenuje Rebirth, ki je prvič izšla leta 2010. V vseh teh letih smo dobili za celo kamionsko prikolico nove vsebine, ki močno razširi osnovno izkušnjo. Puristi nad Rebirth modifikacijo sprva niso bili navdušeni, saj je dodala preveč vsebine, ki se ni skladala z obstoječim izročilom originalnega razvijalca. Modderska ekipa je od takrat novosti bolj prilagodila originalnemu konceptu in je danes v veliko boljšem stanju.

Zaradi praznovanja polnoletnosti je razvijalec izdal novo posodobitev verzije 5.1, ki spremeni veliko obstoječega in doda veliko novega. Igralci se lahko veselite ogromne nove Dwemer ruševine ter novih oklepov, orožij in celo magičnih urokov. Rebirth predela tudi stare lokacije in jim doda veliko več podrobnosti v obliki raznih smeti in drobnarij, ki zapuščene temnice naredijo bolj verne.

Zadnjo različico Rebirth modifikacije si lahko prenesete iz naslednje povezave, za igranje pa boste seveda potrebovali nameščeno kopijo Morrowinda, ki se te dni na Steamu prodaja za 14,99 €.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime