Ubisoft ponovno ponuja igre Assassin’s Creed 2, Child of Light in Rayman Legends popolnoma brezplačno

Založnik Ubisoft se je odločil ponuditi trojico iger Assassin’s Creed 2, Child of Light in Rayman Legends popolnoma brezplačno vsakemu uporabniku, ki si bo na njihovi platformi Uplay ustvaril račun ali pa tega že ima in samo hoče registrirati igre na svoj račun.

Vse tri igre so bile prejšnji mesec že brezplačne, a francoski založnik se je odločil, da jih ponovno ponudi zastonj, saj se zna zgoditi, da je kdo zamudil akcijo.

Vsekakor gre za kvalitetne naslove.

Child of Light nosi res zanimivo grafično podobo in je še najmlajši izdelek v tej ponudbi, svojo kopijo lahko pridobite tule.

Rayman Legends je naravnost odštekana platformščina, ki se lahko po robu postavi tudi Mario igram. Razvijalec je pri tej igri res sprostil domišljijo ter ustvaril stopnje, ki jih je še danes veselje preigravati – za svojo kopijo se odpravite sem.

Assassin’s Creed 2 verjetno ni treba posebej predstavljati. Gre za izdelek, ki je to franšizo popeljal v naslednjo dobo in je praktično v vsakemu pogledu nadgrajen od predhodnika. Če vas zanima, kako so Assassin’s Creed igre izgledale včasih, saj se novodobna dela Origins ter Odyssey od njih povsem razlikujeta, potem se odpravite na naslednjo povezavo.

Za vse tri igre se akcija izteče jutri, 5.5., ko pa jih enkrat aktivirate, bodo v vaši knjižnici ostale za vedno.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

New World prestavil izid na naslednje leto

Leto 2020 je res kot ukleto. Veliko igralcev se je po dolgih letih močno veselilo povsem novega MMO-ja New Word, ki bi...

Nagnusni posnetek razkrije pedofilko in njeno žrtev sredi Smash Bros. turnirja

Morda se spomnite, ko smo nekaj časa nazaj pisali o obtožbah glede seksualnega nadlegovanja in celo posiljevanja v tekmovalni sceni igre Smash...

Kje je 4. sezona serije True Detective?!

Danes je bolj počasni dan z novicami, zato sem se odločil, da z vami podelim eno bolj staro vest in kdo ve...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!