Apex Legends: Sezona 5 in nov napovednik sta tukaj

Razvijalec Respawn Entertainment in založnik Electronic Arts sta napovedala prihod nove sezone v igri Apex Legends, katera je obnorela svet že nekaj časa nazaj kot brezplačen Battle Royale naslov in pridno tudi dobiva novo vsebino.

Poleg pete sezone in seveda napovednika, ki spada k njej, so nam pokazali še nov karakter, imenovan Loba. Že nekaj časa nazaj je bilo potrjeno, da bo novi lik majhna punčka in to smo tudi videli v Revenant napovedniku, kjer Loba na lastne oči vidi, kako mu Revenant ubije mamo in očeta.

Da ne bomo samo pesimistični in polni negativizma, kot je večina novic dandanes, vam priporočamo ogled novega napovednika za sezono 5 v igri Apex Legends, kateri je sicer lep, a ne prikaže ravno veliko igranja.

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime