Razvijalec Codemasters draži z novo DiRT Rally igro

Razvijalec Codemasters je v svojem dolgoletnem obstoju ustvaril kar nekaj kvalitetnih izdelkov. Poznamo jih predvsem po njihovi seriji reli iger Colin McRae Rally in čeprav so kasneje presedlali na bolj asfaltne ceste GRID serije, je bil reli vedno njihov dom in vanj so se ponovno vrnili preko iger DiRT.

Drugi del te serije smo dobili pred komajda enim letom, a razvijalec se očitno že pripravlja na zagon nadaljevanja. To so sporočili na svojem uradnem forumu, kjer so obenem zapisali, da drugi del ne bo dobival več novih sezon, saj je razvojna ekipa osredotočena v prihodnost. Manjše posodobitve bodo še vedno prihajale, prav tako bodo igralci deležni raznih dogodkov, a novo vsebino pričakujete zaman.

Razvijalec je v objavi napovedal, da bomo za nov del slišali zelo kmalu, a očitno se pripravlja še ena druga igra. Glede na zapis je očitno, da na DiRT seriji delata dve ločeni ekipi: ena od njiju dela na DiRT 3.0, druga pa namerava avtomobilsko karavano popeljati v povsem nove vode.

Mi se novih naslovov veselimo, še posebej zaradi tega, ker je DiRT franšiza ena redkih, ki v svoje izdelke brezplačno implementira tudi VR podporo.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime