Amazon dela na novi streljanki Crucible, ki je nekakšna mešanica League of Legendsa in Overwatcha

Da se Amazon podaja tudi v svet videoiger je znano že nekaj časa. Ustanovili so razvojni studio Amazon Game Studios, ta pa trenutno paca več različnih projektov. Enega, The Grand Tour, so že izdali in ta avtomobilski poskus zajetja serije v obliko videoigre so kritiki že raztrgali.

A brez skrbi, saj delajo še na drugih projektih.

Eden od njih je večigralska streljanka Crucible, ki je v razvoju že od leta 2016 in programiranje je sedaj napredovalo do te mere, da so nam včeraj prikazali nov napovednik in tudi datum izida, ki se bo zgodil še ta mesec.

Crucible nam bo ponudil vrsto različnih pisanih herojev, s katerimi se bomo lahko spustili v tri igralne načine:

  • Hearth of the Hives: dve ekipi, sestavljeni iz štirih igralcev, bosta poskušali ubiti tri šefe in dobiti njihova srca.
  • Harvester Command: dve ekipi, sestavljeni iz osmih igralcev, bosta morali držati različne regije in doseči 100 točk.
  • Alpha Hunters: 8 ekip, sestavljenih iz dveh igralcev, se bo spustilo v pretep, zmaga zadnji stoječi par.

Crucible se bo igral kot nekakšna mešanica iger Overwatcha in League of Legends, saj bo na mapi hkrati potekalo bojevanje med igralci in proti različnim zverem in šefom. Kako bo izpadel končni recept, bomo izvedeli že 20. maja, ko bo igral izšla brezplačno na Steamu.

Prvi napovednik si lahko ogledate spodaj (no, lahko tudi v zgornji objavi, a Twitter ima precej zanič kvaliteto video posnetkov).

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime