CDPR za naslednji mesec pripravlja nekaj v povezavi z igro Cyberpunk 2077

Te dni bi presneto pasalo igrati težko pričakovani Cyberpunk 2077, saj imamo ravno zdaj na voljo veliko več časa, ki bi ga lahko zapravili v tej znanstvenofantastični epopeji razvijalca CD Projekt RED.

Igra bi morala originalno iziti že nekaj časa nazaj, a preprosto ni bila še pripravljena na izid, zato nas čaka novo mukotrpno čakanje na 17. september, ko se bo zadeva končno pojavila na prodajnih policah. Ta datum, kljub koronavirus krizi, še vedno drži, tako da lahko iz celotne zadeve potegnemo vsaj pozitivno nit.

Izid je še precej daleč stran, a to nam da vsaj dovolj časa za razne napovednike in slike. CDPR je že izjavil, da je igra igralna od začetka do konca, tako da je ostalo samo loščenje kode, a kljub temu smo dobili presenetljivo malo napovednikov in celo uradnih slik.

Razvijalec se počasi pripravlja na zagon oglaševalske mašinerije in v skladu s s tem so včeraj na Twitterju najavili nekaj povsem novega. Gre za Night City Wire, ki se bo odvil 11. junija in naj bi končno razodel malce več o igri, ki je še vedno precej skrivnostna.

Upamo, da dobimo nov igralni posnetek in malce več raziskovanja mesta Night City. S tem ciljamo na tisto pravo igranje, kjer se igralec preprosto sprehodi skozi odprti svet in uživa v atmosferi in da se ne skriva za vsakim ovinkom neka skriptirana sekvenca.

Do junija nam tako ne ostane drugega, kot da si še enkrat ogledamo že izdane posnetke in se vrnemo nazaj v fetusni položaj na posteljo.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

En star televizor je več kot leto dni povzročal internetne izpade cele vasi

Spletna stran Gizmondo poroča o zanimivi zgodbi iz ene male vasice v Walesu, ki se je kar 18 mesecev borila z masovnimi...

Čudoviti Black Myth: Wukong prikazal boj z ogromnim volkodlakom

Prejšnji mesec nas je kitajski razvijalec Game Science presenetil s precej obsežnim napovednikom za igro Black Myth: Wukong. O tem naslovu se...

Bo znani Game of Thrones igralec res prevzel naslovno vlogo v seriji The Last of Us?

Se morda spomnite igre The Last of Us Part II? Da, to je tisti naslov, ki je bil ob izidu deležen toliko...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!