Space Force je nova komična serija na Netflixu, za katero stoji The Office ustvarjalna sila

Tole je zanimivo. Ste vedeli, da so Američani lani uradno priznali novo vejo militaristične organizacije, ki se imenuje Space Force? Ta bo varovala njihove interese v vesolju ter poskrbela za nemoteno delovanje pri raziskovanju vesolja.

To pomeni, da če nas jutri napadejo vesoljci, imamo končno zanje uraden odgovor! Nova Netflixova serija Space Force se žal ne bo ukvarjala z bojem proti nezemeljskim bitjem (ali pa se bo, če bo dobila dovolj sezon in bo scenaristom zmanjkalo idej) ampak se bo bolj ukvarjala z birokratičnimi zadevami.

Igralec Steve Carell bo nastopal v vlogi odlikovanega generala, ki bo poskušal zagnati organizacijo Space Force. To ne bo lahka naloga, saj bo moral najprej preseliti svojo družino iz odročno bazo v Karolini, potem pa bo moral okoli sebe nabrati še pravo ekipo. To bodo sestavljala nekatera velika imena kot so John Malkovich, Ben Schwartz, Jimmy O. Yang in Lisa Kudrow.

Za serijo stoji ustvarjalna sila, ki nas je leta nazaj nasmejala z odlično serijo The Office. Ta bo kmalu zapustila Netflixove strežnike in se preselila na nov pretočni servis Peacock, zato se je Netflix odločil ustvariti nekakšno zamenjavo.

Space Force je dobil tudi prvi napovednik, vendar je ta, no, precej zanič. Upamo, da bo končni izdelek, ki se bo na servisu pojavil 29. maja, veliko bolj smešen in da so v napovedniku predstavili tiste res najslabše šale.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime