Space Force je nova komična serija na Netflixu, za katero stoji The Office ustvarjalna sila

Tole je zanimivo. Ste vedeli, da so Američani lani uradno priznali novo vejo militaristične organizacije, ki se imenuje Space Force? Ta bo varovala njihove interese v vesolju ter poskrbela za nemoteno delovanje pri raziskovanju vesolja.

To pomeni, da če nas jutri napadejo vesoljci, imamo končno zanje uraden odgovor! Nova Netflixova serija Space Force se žal ne bo ukvarjala z bojem proti nezemeljskim bitjem (ali pa se bo, če bo dobila dovolj sezon in bo scenaristom zmanjkalo idej) ampak se bo bolj ukvarjala z birokratičnimi zadevami.

Igralec Steve Carell bo nastopal v vlogi odlikovanega generala, ki bo poskušal zagnati organizacijo Space Force. To ne bo lahka naloga, saj bo moral najprej preseliti svojo družino iz odročno bazo v Karolini, potem pa bo moral okoli sebe nabrati še pravo ekipo. To bodo sestavljala nekatera velika imena kot so John Malkovich, Ben Schwartz, Jimmy O. Yang in Lisa Kudrow.

Za serijo stoji ustvarjalna sila, ki nas je leta nazaj nasmejala z odlično serijo The Office. Ta bo kmalu zapustila Netflixove strežnike in se preselila na nov pretočni servis Peacock, zato se je Netflix odločil ustvariti nekakšno zamenjavo.

Space Force je dobil tudi prvi napovednik, vendar je ta, no, precej zanič. Upamo, da bo končni izdelek, ki se bo na servisu pojavil 29. maja, veliko bolj smešen in da so v napovedniku predstavili tiste res najslabše šale.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

New World prestavil izid na naslednje leto

Leto 2020 je res kot ukleto. Veliko igralcev se je po dolgih letih močno veselilo povsem novega MMO-ja New Word, ki bi...

Nagnusni posnetek razkrije pedofilko in njeno žrtev sredi Smash Bros. turnirja

Morda se spomnite, ko smo nekaj časa nazaj pisali o obtožbah glede seksualnega nadlegovanja in celo posiljevanja v tekmovalni sceni igre Smash...

Kje je 4. sezona serije True Detective?!

Danes je bolj počasni dan z novicami, zato sem se odločil, da z vami podelim eno bolj staro vest in kdo ve...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!