Cyberpunk 2077 bo vseboval prvoosebne seks scene ter urejevalnik genitalij

Razvijalec CD Projekt RED se ne sramuje krvi in spolnosti v svojih igrah, kar je jasno že od njihove prve Witcher igre, ko si lahko z Geraltom v posteljo spravil marsikatero deklo in igra te je celo nagradila s posebnimi razgaljenimi karticami vaše zadnje trofeje.

Zato smo takšno grafično vsebino tudi pričakovali za igro Cyberpunk 2077 in očitno je, da je v tem naslovu šel razvijalec še korak dlje. Špil je namreč pred kratkim prejel starostno oznako iz strani komisije ESRB in nepresenetljivo dobil oceno M za “Mature”.

ESRB je svojo oceno obrazložil z detajlno razlago nekaterih scen v igri, ki pa tudi razkrijejo marsikakšno zanimivost.

Med igranjem bomo naleteli na precej krvave scene, kjer imajo trupla odprt prsni koš in lahko vidimo njihove organe, naleteli pa bomo tudi na sceno, kjer nekega karakterja ob bučnem dretju z žeblji pribijejo na križ.

Med igranjem nam bo ponujena tudi opcija seksa z nekaterimi karakterji in skakanje med rjuhami bomo opravljali iz prve osebe, vse to pa bo pospremljeno s strastnimi vzkliki partnerja, med katerim bo lahko tudi kakšna prostitutka.

Igralec bo lahko tudi ustvaril svoj karakter, ki ga bo lahko podrobno oblikoval svojim željam. Prilagajali bomo lahko prsi, ritnice in genitalije. Spolne organe bomo lahko tudi kombinirali ter prilagajali njihovo velikost.

Razvijalec CDPR bo tako vseboval zelo podroben ustvarjalnik likov, kar je dobra novica za tiste, ki ure prebijete na ustvarjanju svojega karakterja preden se spravite na dejansko igranje. Razvijalec bo 11. junija prikazal prvo epizodo Night City Wire, ki bo verjetno končno prikazal tudi kakšen nov igralni video.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime