Založnik 2K napovedal novo golf igro PGA Tour 2K21

Golfa nisem nikoli probal, pa čeprav mi je ideja privlačna. Da se razumemo, govorim o tistem pravem golfu, ki ga igraš na ogromni zelenici in se med luknjami prevažaš v frajerskem avtomobilčku, medtem ko neki revež zato švicajoč prenaša okorne palice.

Tudi v igrah mi golf ostaja neznanka, čeprav se mi zdi, da sem ga igral v GTA 5. Tudi če sem ga, je bila tisto samo obstranska mini igra, medtem ko založnik pripravlja tisto pravo simulacijo, ki se imenuje PGA Tour 2K21.

Dobili smo kratki dražilnik, ki pa v bistvu ne pove nekaj veliko. Vidimo lahko lepo grafiko ter verno plapolanje zastavice, to pa je v bistvu to. 2K je svojo zadnjo golf igro izdal lani, a tista se je imenovala The Golf Club 2019. Bila je njihova prva igra, ki je vsebovala polno PGA licenco in za nadaljevanje so se osredotočili povsem na ta aspekt izkušnje. Kar je bila tudi dobra odločitev, saj se PGA Tour 2K21 sliši veliko bolj privlačno od prejšnjega naslova.

Več informacij o igri bomo prejeli 14. maja, mi pa upamo, da bo šla serija po korakih sorodne franšize NBA 2K ter da si bomo tako lahko ustvarili povsem svojega golf igralca.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime