Grozljivka Scorn dobila nov srhljiv napovednik

Ena najbolj privlačnih lastnosti filmske franšize Alien, je sam vizualni izgled zlobnega in uničevalnega vesoljca Xenomorpha. Ustvaril ga je tip z imenom H.R. Giger, ki je ob izidu filma šokiral cel svet s svojim slogom oblikovanja. Gigerjeve stvaritve združujejo elegantnost ter hladno skleletalno zunanjost in končni rezultat je res unikatna podoba, ki jo je težko izpeljati.

Scorn je igra, ki več kot očitno svoj navdih črpa ravno iz Gigerja in v svoji ekipi imajo nekaj res nadarjenih ustvarjalcev. Scorn je v razvoju že kar nekaj časa in razvijalec Ebb Software je denar za pisanje kode najprej nabral na Kickstarterju, leta 2017 pa so nas presenetili s srhljivim igralnim napovednikom. Zdelo se je, da je bila igra že precej blizu izida, žal pa se je od takrat razvijalec zavil v molk, ki ga je prekinil šele včeraj z novim napovednikom.

Ta je vsekakor grozljiv in nosi močne Alien vibracije. Sicer o igri še vedno ne vemo ničesar, a očitno bo neko vlogo igralo združevanje človeških zarodkov z vesoljci. V enem kadru na steni vidimo nekaj, kar ne more biti drugega kot penis, ki je ravno oplodil nekoga, potem pa se v oklepu vesoljske lupine prebudi dojenček.

Zadeva je vsekakor impresivna za ogled, žal pa še vedno ne vemo ničesar glede morebitnega izida.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime