Streamer podrl svetovni rekord za najdaljši “freestyle rap” v zgodovini

George Watsky je eden tistih ljudi, ki radi veliko govorijo in ta svoj talent je pretvoril v ljubezen do glasbe. Postal je producent in uspešen rapper, ki trenutno živi v San Franciscu, kot vsak glasbenik na svetu pa trenutno nima preveč dela.

Zato se je odločil ustvariti unikaten koncert kar v svojem domu, poleg tega pa je odprl donacije, ki bodo šle v pomoč dobrodelni organizaciji Sweet Relief. Ta pomaga vsem glasbenikom, ki jih je trenutna globalna kriza pošteno udarila po žepu, nekaj denarja pa bo šlo tudi na račun njegove podporne ekipe, katera zaradi manjka koncertov nima priliva denarja.

Watsky se je odločil, da bo v živo prikazal svojo veščino “freestyle rapa” ter da bo tudi podrl Guinnessov rekord, ki ga je do sedaj držal Pablo Alvarez in njegova skupina Good Bison. Rekord je bil postavljen leta 2017, Alvarezu pa je takrat uspelo neprekinjeno rapati kar 25 ur in 56 minut. Rekord je sicer januarja letos zrušil raper Frzy, a pri njem ni bila prisotna uradna Guinness ekipa, ki bi njegov dosežek verificirala.

Watsky se je za svoj koncert odločil zbrati 100.000 $. Udobno se je namestil na svoj kavč, ki je bil obkrožen s kozarci vode in drugimi priboljški. Nato je začel skladati rime in ura se je začela odštevati.

Rap morda ni bil ravno najvišje kvalitete in Watsky je med svojim nastopom k sebi potegnil tudi slovar za inspiracijo. Odnehal ni niti takrat, ko je moral kaj spiti, saj je izdajal rime med požirki vode, brbljal pa je tudi takrat, ko je šel na WC, saj je s sabo vzel mikrofon.

Na koncu mu je uspelo na dveh področjih. Presegel je cilj zbranega denarja, saj je nabral kar 143.320 $, neprestano pa je rapal več kot kot 33 ur in 33 minut. To je res veliko govorjenja.

Watsky je bil na koncu navdušen in čudi me, da je lahko sploh še govoril. Zahvalil se je vsem gledalcem in podpornikom, nato pa se je zavil v pomladni spanec, ki ga bo verjetno končal enkrat na začetku junija.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

New World prestavil izid na naslednje leto

Leto 2020 je res kot ukleto. Veliko igralcev se je po dolgih letih močno veselilo povsem novega MMO-ja New Word, ki bi...

Nagnusni posnetek razkrije pedofilko in njeno žrtev sredi Smash Bros. turnirja

Morda se spomnite, ko smo nekaj časa nazaj pisali o obtožbah glede seksualnega nadlegovanja in celo posiljevanja v tekmovalni sceni igre Smash...

Kje je 4. sezona serije True Detective?!

Danes je bolj počasni dan z novicami, zato sem se odločil, da z vami podelim eno bolj staro vest in kdo ve...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!