Dirkanje na telefonih? Forza Street je sedaj na voljo za Android in iOS naprave

Microsoftova serija dirkalnih iger Forza trenutno velja za eno najbolj izpopolnjenih dirkačin, ki jih lahko igrate na PC-ju ali konzoli Xbox One. Morda ni ravno najbolj realistična zadeva tipa Assetto Corsa, a je vseeno presneto zabavna.

Serija se deli na dva dela: Forza Motorsport igre, ki so tiste bolj realistične in se odvijajo na dirkalnih stezah ter Forza Horizon, v katerih se spravimo dirkati po odprtem svetu.

Tem dvema se je nedavno pridružila še Forza Street, ki je sicer že izšla za Windows 10 operacijske sisteme, nedolgo nazaj pa se je pojavila tudi na mobilnih napravah, ki poganjajo iOS ali pa Android sisteme.

Forza Street je bolj preprosta dirkačina, ki je veliko manjša od svojih dveh večjih bratov. To je tudi razumljivo, saj je brezplačna igra, ki ponuja dirkanje na različnih progah, igralcem pa je tudi omogočeno kupovanje različnih avtomobilov ter njihovo opremljanje z raznimi priveski. Ker je to brezplačen naslov lahko pričakujete celo poplavo mikrotransakcij, a to je danes očitno cena mobilnih iger.

Če boste igro prenesli iz iOS ali Android trgovine do 5. junija, boste v igri za nagrado prejeli avto 2017 Ford GT. Če imate Samsung Galaxy telefon in igro prenesete iz Galaxy trgovine boste prejeli avto 2015 Ford Mustang, če pa imate telefon Galaxy S20 pa boste novi srečni lastnik avta 2015 Chevrolet Corvette Z06, dobili pa boste še zlato za nakup drugih avtomobilov.

Kot rečeno, zadeva je za igranje povsem brezplačna, izkorišča pa tudi platformo Xbox Live, kar pomeni, da igralci lahko odklepajo dosežke in shranjene položaje prenašajo med mobilno in Windows 10 verzijo.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime