Raper Tekashi69 s svojim prvim Instagram videom izven zapora porušil rekord gledanosti

Daniel Hernandez je raper, ki je bolje znan pod vzdevkom Tekashi69 oz. 6ix9ine. Tip vsekakor obvlada izmišljevanje vzdevkov in je ena tistih oseb, ki bo vedno našel originalno ime za svoj karakter v večigralskih igrah, kljub temu da so vsa tista dobra že zdavnaj bila zasedena.

Tekashi69 je glasbenik, ki pa je te dni znan zaradi svoje kriminalne kartoteke. Lani decembra je bil zaradi kupa obtožb, med katerimi se je znašlo prodajanje drog, orožja in drugih nepoštenih poslovnih praks, obtožen na dve leti zapora. Kazen bi morala biti precej strožja, a je raper pridno sodeloval s policijo in ovadil cel kup gangsterjev in podrobno opisal delovanje ulične družbe Nine Trey Gangsta Bloods.

Zaradi tega je bil označen za podgano, ki je postala visoko cenjena tarča za odstrel iz strani jeznih bivših partnerjev.

Tekashi69 je nedavno zapustil ječo, saj so ga zaradi širjenja virusa COVID-19 poslali domov, tam pa bo odslužil preostanek svoje kazni.

24-letnik se doma ni dolgo obotavljal, ampak je zagnal svoj Instagram in spočel svoj prvi prenos v živo, odkar je zapustil kletko.

Svojim sledilcem in sovražnikom je namenil kar nekaj obarvanih besed. Označil se je za živo legendo, saj nobenemu ne bi nikoli uspelo sodelovati z oblastmi in zapustiti zapora. Prav tako sebe ne smatra za izdajalca, saj kriminalna združba tudi njemu ni želela pomagati, ko se je tresel na zatožni klopi, zato tudi niso vredni njegove lojalnosti.

Njegov prenos v živo je na višku gledanosti spremljalo kar 2 milijona ljudi, kar je absolutni rekord Instagrama. Prej sta tega držala RnB pevca Teddy Riley in Babyface, ki sta nabrala okoli 500k gledalcev ter Drake in Tory Lanez, ki sta marca nabrala 310.000 parov oči.

Iz slednjega para se je Tekashi69 tudi malce ponorčeval:

“Podgana kakor sem jaz pride domov in nabere več številk kot ti? Jaz bi bil tudi jezen.”

Rekordni ogled je zaključil z besedami, da ceni vsako malo stvar in da ni naredil ničesar narobe.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

New World prestavil izid na naslednje leto

Leto 2020 je res kot ukleto. Veliko igralcev se je po dolgih letih močno veselilo povsem novega MMO-ja New Word, ki bi...

Nagnusni posnetek razkrije pedofilko in njeno žrtev sredi Smash Bros. turnirja

Morda se spomnite, ko smo nekaj časa nazaj pisali o obtožbah glede seksualnega nadlegovanja in celo posiljevanja v tekmovalni sceni igre Smash...

Kje je 4. sezona serije True Detective?!

Danes je bolj počasni dan z novicami, zato sem se odločil, da z vami podelim eno bolj staro vest in kdo ve...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!