Spletna stran Prevoz.org spet obratuje

Zoprni koronavirus je vplival na vse vidike našega življenja. Nič drugače ni bilo niti v transportu, saj je nevarni virus ugasnil javni promet, vrata pa so zaprli tudi drugi ponudniki prevozov.

Med njih lahko zagotovo prištejemo tudi spletno stran Prevoz.org, ki že dolgo velja za najbolj popularnega ponudnika koordiniranih prevozov v Sloveniji. Prevoz je prenehal ponujati svoje storitve 13. marca in se je sedaj, po slabih dveh mesecih, ponovno prebudil iz svojega pomladnega spanca ter omogočil svoje storitve.

Kljub temu, da so se vrnili, pa to ne pomeni, da bo vse kot po starem. Nekega strogega nadzora seveda ne morejo nadzirati, a svoje uporabnike opozarjajo, da izvajajo zdravo politiko socialnega distanciranja. Med to sodi redno umivanje rok, nošnja maske, izvajanje pravilne higiene kašljanja in kihanja ter izogibanja ljudi, ki kažejo bolezenske znake. Ponudnikom prevozov tudi svetujejo, da po vsaki opravljeni vožnji razkužijo svoje vozilo. Vse nasvete si lahko preberete na njihovi uradni spletni strani, dodatna pravila pa na spletni strani Nacionalnega inštituta za javno zdravje.

Mobilnim uporabnikom se priporoča uporaba prenovljene aplikacije, ki je na voljo za Android in iOS sisteme.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime