Danes se je začela 5. sezona igre Apex Legends

Apex Legends je star komaj več kot eno leto, pa smo danes zanj prejeli že 5. sezono. Razvijalec Respawn je igro uspel rešiti pred propadom, v katerega hitro zaide veliko večigralskih iger, ki ob izidu naberejo ogromno publiko, a nato postopoma utonejo v pozabo.

5. sezona igre se uradno imenuje Fortune’s Favor in prinaša cel kup nove vsebine. Med njo zagotovo izstopa nova legenda Loba, ki jo bodo pod roke vzeli igralci, ki nimajo radi skupinskega sodelovanja. Loba se rada teleportira, njena posebna sposobnost pa ji omogoča oprezanje za zakladi, ki jih lahko vidi tudi čez stene. K sreči je ultimativna sposobnost bolj prijazna, saj lahko sredi mape odpre svojo trgovino, ki jo lahko izkoristijo tudi njeni soigralci.

Velika privlačnost 5. sezone so tudi Hunti, ki vas bodo s soigralci poslali na lov za devetimi deli skrivnostnega artefakta Broken Ghost. Te dragocenosti boste iskali na nočni različici mape Kings Canyon, vsaka pa bo odklenila določene nagrade in nove dele v zgodbi.

Žal boste morali na prvi lov počakati, saj bo ta na voljo postal šele 19. maja, dobra novica pa je, da vam bo to dalo čas, da naberete pet predmetov, ki jih potrebujete za njegov odklep. Lovi se bodo nato izmenjavali in vsak teden se bo pojavil nov izziv.

Fortune’s Favor sezona je že živa na strežnikih, zato hitro zaženite svoj Origin zaganjalnik in začnite prenašati gigabajte posodobitve.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime